21 mars 2013

Storhandling!!

Phu, äntligen hemma efter storhandling på torp.. Det är faktiskt inte lätt det där att ha med en ett åring med spring ( nåja "kryp") i benen;) men efter mycket fjantande från mammas sida klarade vi av det med.. En trött prins somnade snabbt i bilen och där sitter han och sover nu, han vaknar så lätt när man flyttar honom.. Och så skulle jag ändå stöka runt här med inpackning av grejer:)
Dagens storhandling var en sån där tråkig handling, sånt man måste ha: blöjor, välling, våtservetter,toapapper, tvättmedel, disktrasor, blä blä.. Men helt tråkiga var vi faktiskt inte;) vi smet in en sväng på kappahl med, jag hittade så himla söta t-shirts på kappahls hemsida men dom var slut och som tur var hade dom kvar på torp och en i 86/92 till Levisen och en i 98/104 till Elias<3 Dim här tröjorna är superfärgglada och gör mig riktigt glad! 69,50 st. Är roligt att klä dom i likadana kläder ibland;) Så här söta är dom!
Och sp slank det ner en grej till mamma också, ops.. En kalasbok, har kollat på den några gånger och nu kostade den bara 30 kr så jag slog till;) så nu är det kaffe och kika i bok tills Levis vaknar! Härligt!







Inga kommentarer: